Maali var trött och matt de första dagarna, men vi ville ändå att hon skulle få komma ut i hage så fort som möjligt. Därför bestämde vi oss för att släppa ihop Odessa (våran travare) och Maali i ridhuset först eftersom underlaget i hagen inte var det bästa.

Bjuder på en film med riktigt skabbig kvalitét (tänk bort min röst), filmen är inte från första ihopsläppet.

Samtidigt som Maali anlände fick vi ta hand om oss själva i stallet där vi stod inakorderade, hur jobbigt det än var med alla timmarna i bilen så var det ändå värt det. Jag viste sedan innan att iaf Odessa trivs bäst med en och samma person i all hantering (jag räknar mig och Micke som samma person) och nu visade det sig extra tydligt. Odessa blev lugn och hanterbar igen efter att faktiskt varit rätt jobbig en period när hon skulle ut och in från hagen.
Maali som var väldigt ängslig i början hade redan börjat visa prov på sin personlighet och var glad och nöjd i hanteringen, dock så skulle just den delen förändras allteftersom hon åt upp sig och fick mer energi.

Bilder från en av våra små promenader dagarna efter att hon kom till oss
DSCN3711
DSCN3713
DSCN3714
DSCN3706

I hagen
DSCN3768