I söndags för en vecka sedan så ringde transportören som skulle köra Malidza från Slovakien till Tyskland och berättade att de inte kunde plocka upp henne pga att alla papper inte blivit klara i tid.
Då hade vi i god tid förberett alla om att det var den 22:a juli som gällde. Vi hade bokat transport från Slovakien till Tyskland, B-kortslastbil från Sverige till Tyskland, hotell, veterinär och en massa annat för att hästen skulle komma hem den 23:e. Allt var klart och betalt, så ni förstår besvikelsen när de ringer och säger att de inte kan hämta henne.

Paniken och stressen var total och innan vi väl fick reda på varför så var det ett bra antal samtal som fick ringas. Hahaha, Micke fick användning av tyskan han läste i grundskolan då personerna i stallet där hon står bara pratar tyska.
Tillslut så visade det sig att blodprovet inte var klart i tid. Så ja, det fanns ju inte mycket att göra utom att boka om allting.

Idag (tisdag) hämtas hon upp i Slovakien och vi har fått bekräftelse från veterinären att hon mår bra och kan åka. Micke och min mamma åker ner till Tyskland på onsdag och sent på torsdag hoppas jag att min lilla tjej lastas ut här hemma.

Jag är så spänd och längtar snart ihjäl mig!
image