Jag ringde mitt försäkringsbolag idag för att höra om något av de extra veterinärkostnaderna kanske ingick då jag valt deras tillägg på alla mina hästars försäkringar. När Odessa fick sin hovbensfraktur så ingick ett extra sjukbeslag.

Då sa hon att om veterinären skriver utförligt att hästen är svårhanterlig så ingår allt i behandlingen. Förstå min glädje!

Samtidigt så ropar jag inte Hej innan jag ser att det gått igenom.

Så dagens tips är att ni ringer era försäkringsbolag och hör vad som kan ingå i behandlingarna. Hade jag inte haft Odessas sjukbeslag i bakhuvudet så hade jag aldrig ringt och frågat utan jag hade bara betalat.

Odessa långt innan hon blev min och på den tiden då hon var i travträning, hon är 3 år på bilden. Tänk vad man kan forma om dem i kroppen med olika träningar.
image