Idag på morgonen så hade vi träning.
Vi fortsatte med grunderna där vi började om förra träningen och att jag skulle gå baklänges och få henne med mig på volt.

Jag tycker att det känns skönt att jobba med det här, nu har jag chansen att ”göra om och att göra rätt”. Vi har aldrig kunnat jobba ordentligt på det här sättet, för hon har alltid stressat upp sig efter ett tag och då blir det kaos. Hon blir spänd och sen blir jag spänd.
Hon blev faktiskt aldrig stressad idag och vi kom nog en liten liten bit åt rätt håll. Min skalle la av mot slutet av lektionen… Hahaha, så pass att min tränare fick visa Maali vad som skulle göras och sen fick jag avsluta strax därpå med en bra känsla.

Så det vi jobbade med idag var att få rätt bakben att bära och att hon inte gick på fel bog, hon skulle inte heller gå på mig och inte förbi mig, meningen var att även få böjning men den biten gick åt skogen eftersom jag hade svårt att koordinera allt. Svårt men ett roligt pass.

Jag ska försöka få alla mina träningar filmade så jag kan se om vi gör några framsteg och vad jag ska träna hårdare på. Tyvärr blev det många korta klipp denna gång så man hinner inte höra hela svaret ibland, ska försöka få längre klipp nästa träning.