Har försökt att googla mig till hur det ska se ut när ringormen är över, men jag hittar ingen vettig info. Ingen får mer utslag och allt har lugnat ner sig. Pälsen börjar växa ut på de hårlösa ställena men hur vet jag att det är över?

Jag ställde in träningen som är till helgen, känns som att man hellre tar det säkra före det osäkra. Mardrömmen skulle verkligen vara att smitta någon annan.
Just den lilla (stora) aspekten glömde jag totalt bort idag när jag stötte på en vän och dennes mamma efter tandläkaren. Jag blev så glad och ivrig så jag flög fram och kramade dem, sen kom jag på… ringormen! Den här vännen har nämligen egna hästar och några andra djur så det var ju bara att stå där med hundhuvudet och skamset be om ursäkt. Nu hade jag iof vardagskläder som jag varit väldigt noggrann med eftersom jag skulle till tandis, men man vet aldrig ändå. Det är så himla lätt att glömma bort sig.

Härom dagen såg jag att de varit in i sin lilla skog, en liten rispa under ögat lyckades hon få

image