Jag har alltid blivit förundrad och om jag ska vara riktigt ärlig, tyckt att personer varit lite gnälliga som hjälpt mig med mockningen i stallet vid ett tillfälle och sedan klagat på grym träningsvärk. Hur mycket träningsvärk kan man få av lite mockning liksom?!
– tydligen en hel del faktiskt.

Jag har inte mockat ordentligt på ett bra tag och det visar sig idag. Jösses vilken träningsvärk jag har i mina lår, det är patetiskt mycket… Hahaha!
Det här har jag aldrig varit med om under hela mitt hästliv, iof har jag aldrig haft så lite muskler som nu heller.

Karma is a bitch verkligen och efter det här ska jag försöka vara lite mer ödmjuk för andras träningsvärk.

Väldens bästa liniment är Counterpain, har ni inte provat den så kan jag verkligen rekommendera produkten. Jag får bäst effekt om jag smörjer mig direkt efter duschen, det känns som att bli knockad av influensan ungefär. Det gör ont och jag börjar frysa, men sen känns det väldigt bra. Jag har inte provat den som ska kyla dock.

image

image

Läs mer här counterpains.com