Jag och Maali har tränat böjning/ställning och lite öppna idag, vi kikade på slutan med men valde direkt att avvakta med den eftersom hon har så mycket svårare för den övningen. Den största utmaningen nu är att sänka kraven på en själv och hästen, i min skalle är vi på samma punkt som innan vi gjorde uppehåll, men i verkligheten så har vi båda tappat väldigt mycket. Så dagens viktigaste mål var att ha roligt och försöka hitta tillbaks till varandra. Jag är väldigt nöjd för vi hade verkligen roligt och framförallt gick det lugnt till utan stress.

Maali

Maali_20160310_02

Maali_20160310_01

Malidza är lite tunn just nu, hon verkar växa.

Malidza_20160310

Malidza och Odessa med flughuva, hon gräver i hölådorna med huvudet så det kommer smått in i ögonen som irriterar och gör så de rinner en massa. Hon älskar sin flughuva och dyker ner i den varje morgon så det känns ändå bra.

Malidza-Odessa_20160310