Lillfisen fyller 2 år idag och det firades med skor på alla fyra hovarna.. Tjo hooo! Domosedan fungerade rätt dåligt eftersom vi inte hade kvar nog mycket, så hon fick halva dosen. Jag hade glömt att veterinären tydligen provade det förut när hon hade såret och hovis ville inte att vi skulle ge Plegicil eftersom det preparatet tydligen kan vara lite lynnigt. Björn löste det fint ändå, han kunde hålla emot när hon började härja, visst blev det svettigt och många pauser men nu har hon skor på alla hovarna och jag är glad, så himla glad!
Han är så himla fin med djuren, tar sig tid att prata, klia och uppmuntra. Hur är det ens möjligt att man rätt som det är får två bra hovslagare? Vi kommer att ha honom till Malidza nu framöver, visst blir det lite pyssel med två men det är det värt om alla är nöjda med upplägget.

Senare på kvällen hade vi mys med borstning och hon lyfte hovarna fint vid kratsningen, någon har blivit stor över en natt!
image

Mätte Malidza och Maali på ett ungefär idag. Maali är 157 cm hög och Malidza är 155 cm.

Maali har så himla roliga virvlar på bakbenen, jag har aldrig sett det innan.
image