Nyss var vi och hämtade transporten som vi köpt och fasiken va bra det känns. Det är nu först när vi betalat och hämtat den som det slår mig, frihetskänslan!
Jag trodde aldrig att vi skulle köpa transport och allra helst inte den här modellen.. nä nä, jag hade siktat högre än så förstår ni. Jag skulle ha en B-korts lastbil jag, det är skönt att äntligen ha vaknat från drömmarnas värld och blivit lite realistisk.

Här är den, fint uppställd vid våran dynghög
2016-04-08 16.35.35

Hela resan hem (som tog 15 min) satt jag och fantiserade om att lasta på hästen direkt och dra iväg till något ridhus, tydligen var det just ridhus som lockade mest vilket är lite märkligt eftersom solen skiner just nu och jag gillar att vara ute. Sen slog det mig iaf att det kommer att bli en period nu med lastträning, eftersom Maali inte åkt transport sedan resan från Ryssland. Hur som så känns det roligt, äkta materiell lycka!

Fantasierna rann iväg åt alla håll och kanter när jag satt där och glodde i spegeln
2016-04-08 15.52.19