Vi hade egentid på morgonen så man skulle hinna gå ut och kolla in stan lite. Jag valde dock att sova, gick upp så jag hann med lunchen som var vid 12. Jag behöver helt klart mina sovtimmar.

Idag pratades det om företagets (vår del av företaget) ledord och om vi kände att de faktiskt stämde. De här dagarna har vi haft en extern person som jobbar med utbildning inom företag och hon har varit riktigt bra faktiskt, det har inte blivit tråkigt en enda gång fast det varit timmar med lyssnade. Är det en dålig person som pratar så brukar det vara svårt att lyssna på allt och engagera sig så pass mycket att man inte blir trött.

Några av alla som var med på konferensen.
image

Konferensdagen avslutades med en tävling där vi gruppvis skulle bygga ett torn av 20 spaghetti, 1 meter snöre, 1 meter tejp och sedan skulle en marshmallow ligga på toppen, den med högst torn vann. Vårat säckade ihop när vi la på marshmallowen, jag tror att de tagit den största de kunde hitta… Hahaha!

Vårat torn som blev diskat för det rasade precis innan det skulle mätas, plus att jag rev av en liten bit av den stora marshmallowsen eftersom tornet inte orkade hålla upp hela.
image

Efter konferensen bar det av mot Rigas järnvägsmuseum, jösses så glatt det var bland folket när de fick se ett gammalt ånglok.. ska jag vara riktigt ärligt så tyckte även jag att det var rätt roligt att få se det, så här kommer det en bild..
image

På järnvägsmuseumet bjöds det på en väldigt god middag och under middagen så gick en trollkarl runt och visade trix, han var faktiskt riktigt duktig.
image

Efter middagen spelade en dj en massa låtar. Det är så roligt när folk bjuder på sig själva och dansar, unga som gamla var uppe på dansgolvet.
image

Nu ligger jag på rummet och ska sova, imorgon på morgonen är det tävling, Riga Treasure Hunt, antar att det blir till att leta rätt på olika platser.