Nio på morgonen samlades alla lagen inför Treasure Hunt-tävlingen som gick ut på att ta sig till olika koordinater där man fick en fråga som var värd vissa poäng. Det var en riktigt rolig tävling där man fick möjlighet att lära känna personer som man inte jobbar med till vardags lite bättre och se staden samtidigt. Förutom att svara på frågorna så fick man några uppgifter som kunde generera poäng, en av dem var att köpa den fulaste souvenir som man kunde hitta.

Här är våran fuling… Hahaha!
image

Tyvärr vann vi ingenting mer än äran över att ha varit det lag som gått längst (sen att vi tog taxi en bit höll vi jäkligt tyst om).

Riga är en vacker stad och jag kan absolut tänka mig att åka dit igen.
image

image

image

Efter att tävlingen var slut så sammanfattades dagarna lite snabbt och sen hade vi egentid innan transfern till flygplatsen. Jag och två kompisar gick till ett shoppingcenter och kollade lite i affärer, köpte en väska som jag inte har fotat ännu.

Väl på Arlanda och vid bagagebandet så tar jag min väska och ser att den är trasig på framsidan, irriterande och surt så nu måste jag köpa en ny men flygbolaget betalar den.
Micke hämtade mig på flygplatsen och det var så mysigt att få krama honom igen!

Småbrudarna är så gulliga, de har legat med mig hela natten. De nätter Micke sovit själv nu så har de inte sovit i sängen.

Man kan tro att det är en enda stor katt, men båda ligger längs mitt ben.
image