Årets första dusch är härmed avklarad… Tjo hooo!
Odessa gillar att duscha om vattnet är varmt och härligt så med henne var det inga som helst problem, fröken stod och riktigt njöt av vattnet. Medan Odessa duschade så var Iza med och kollade, det var tydligen jättespännande när Paddexen blev blöt för där skulle det skapas och ha sig.

När det var Izas tur så fick hon känna på vattnet med mulen först, spännande men lite läskigt. När jag kunde blöta ner frambenen någotsånär så var hon klar. Vi tar små små steg utan stress.

Maali fnorkade åt allt i princip och slängde fram frambenen gång på gång, men hon blev lite blöt på halsen och ryggen. Även med henne tar vi det lugnt utan stress och press.

På lördag är det träning och jag har faktiskt känt mig pepp på den, men igår drog Maali av sig en sko igen och hovslagaren kommer först på fredag. Jag kanske hinner repetera lite innan iaf. Den här lektionen ska Maali vara sadlad, så det kan bli en spännande lektion där vi får se om styrningen och skänklarna blir mer förstående för henne och mig.

Jag och Odessa förra året, men då fick hon schampo också

image