Det hände en liten incident härom natten. Jag blev pissnödig och gick ner till toan, öppnade dörren och går in och tänder lyset. I ögonvrån ser jag att det är något svart i mitt hår så jag drar handen över fort som fasiken och då förstår ni, då trillar det ner en relativt stor spindel. Kände pulsen gå upp och hörde mig själv jämra oj oj oj. För grejen är att jag hatar spindlar och när de är inomhus så blir jag även rädd, just eftersom man kan få dem i håret eller som vid ett annat tillfälle… Under kudden!!!
Ja tänk er paniken vid det tillfället.. Hahaha!

Jag och Micke har en deal här hemma, om jag får tag på en spindel så mördas den med hans skor. Två gånger brukar jag slå dem lite snabbt, sen kollar jag försiktigt om den är död och sen sätter jag tillbaks skon över.

Så på morgonen eller som ibland, mitt på dagen, då hittar han sina skor lite här och där och då vet han att han har fått en present att ta rätt på.

Visst är jag väl en kärleksfull fru?!
Om Micke själv fick bestämma så skulle alla spindlar släppas ut, men jag har lärt honom (tjatat hål i huvudet på honom) att de du släpper ut sedan kommer in igen och då blir det en ny incident och det vill vi ju inte ha.. nä precis!

Jag älskar min man!
image