Glada tjejer som vill komma in

Igår var det en riktig gosekväll, alla polerades och fixades till. Är inte riktigt nöjd med pälsglansen vi har just nu för svansarna tovas, ska leta efter Cowboy Magic som jag gillar allra bäst.

image

Odessa hjälper till att lyfta benet när husse kliar på rätt ställe, hon är så söt!
image

image

Är inte husse med så får man fråga bossen om hon kan tänka sig att utbyta tjänster.
image

image

image

När jag borstat Maali så fick hon på sig kapsonen och så gick vi ut en snabbis och övade. Jag har fastnat lite i övningarna känner jag, vi gör bara samma samma i princip och det blir lätt tråkigt. Ska gå ifrån volterna ett tag och prova rakt spår, det blir lite klurigt för då måste jag verkligen ha koll på bog och bak.. vilket jag borde nu med men det känns lite lättare på volt helt enkelt.

Vi tränade inte många minuter, kollade böjning/ställning och eftersom hon hade lite svårt att slita blicken från grannen, så tog vi skritt nästan direkt. Hon följde mig bra och varvbytena gick riktigt bra, utan stress iaf.
Jag provade även en annan övning och då stod jag bredvid hennes bog, tog spöt över hennes rygg och duttade med det på bogen på andra sidan. Meningen där var att hon skulle flytta sig mot mig samtidigt som jag backade lite. Hon gjorde som en mjuk volt runt mig. Det gick ok, lite böjning blev det allt.

På kvällen fick de smaka vatten med äppeljuice och det var väl sådär, Malidza gillade det mest. Maali blaskade runt lite grann, men funderade mest.
Jag gillar Maalis tänkaröron..