Måndagar är heliga, för då är det hästarnas vilodag. Att den hamnade på just en måndag är för att det är den dagen som brukar vara tyngst i veckan. Vanligtvis så ska arbetet styras upp med dead lines/möten och dyl plus att alla aktiviteter hemmavid ska gås igenom, det blir som en planeringsdag helt enkelt. Vi brukar även passa på att göra lite större saker här hemma som av någon anledning inte hunnits med helgen som varit. Som idag klippte vi gräset, dock är det så mycket som klipps varje gång så vi hann inte färdigt.

Efter det var det hästarna som gällde, mocka och fixa med allt runt omkring. Jag gillar att mocka, det är skönt att stå där och fundera under tiden. Som jag skrivit tidigare så är telefonen bannlyst när jag är i stallet, visst kan jag ta något kort eller filma, men jag skulle aldrig kunna prata i den slentrianmässigt när jag är där ute. Den ligger på pallen i ljudlöst läge de gånger den är med, om jag inte väntar på något väldigt viktigt samtal då… nja, ibland lyssnar jag på Spotify också. Ja ok, den verkar användas lite ändå.
Hur gör ni med mobilen när ni är i stallet?

På lördag är det träning igen och som jag längtar! Behöver fylla på med motivation och få hjälp med att sortera bort en del av det överdrivna tänkandet på detaljer.

Nu ska jag tipsa er om en låt, den är lite märklig men har en skön takt. Sen är det såklart roligt att gruppen heter Odesza fast med ett z, vår stavas ju med två s.