Vädret har varit perfekt hela helgen, solen har skinit men det har samtidigt fläktat lite lagom. Det har blivit mycket fix i trädgården, mamma har trimmat runt husen och allt annat och jag har planerat lite blommor och byggt en sak som caprifolen ska kunna klättra i.
Av gamla prismor har jag gjort trädgårdspynt, jag ska ta kort på allt imorgon för jag har haft en mobilfri helg.

Mammas fina Vallmo
image

Micke däremot har monterat isär våran trädgårdstraktor, det tjöt en massa när jag klippte gräset senast så nu var det dags. Han fick isär den, kollade växellådan och fixade. Efter att han satt ihop den och glatt skulle köra iväg, så gick det inte att få i någon växel. Ett riktigt antiklimax eftersom den startade och lät bra, blir till att skruva isär igen då.
image

I lördags var det även träning och den gick bra. Blev rätt mycket att ta in så ska försöka sätta mig och skriva ihop någonting, Micke får klippa ihop en liten film. Jag red och övade mest på att få oss dit vi skulle, Maali trivdes bäst vid grinden och ville inte gå därifrån. Mer om det sedan.

Hon drar alltid upp huvudet när det kliar skönt, dock ser det rätt märkligt ut.. Hahaha!
image