Runt om i landet läser man om ligor som åker runt och rekar, de lägger stenar framför ytterdörrar eller på soptunnor och hittar på en massa andra konstiga små saker för att se om man är hemma. Här i byn har det varit ett gäng inbrott och folk har sett skumma typer som åker runt i en vit utländsk skåpbil.

Ikväll kom Micke in och berättade att det var hjulspår och andra spår vid och runt vår hölada, kodlåset var även ändrat till 444. När man stänger ett lås så drar man ju med tummen över siffrorna för att få blandat, inte ställer man väl in sitt lås på 444?! Micke kom ihåg att han inte gjorde det iaf. Jag blir så jäkla förbannad och det känns nästan som ett intrång fast inget har hänt ännu. Sen tycker jag att det är riktigt obehagligt att ha folk smygandes runt här med tanke på hästarna.

Ska nog träna in stegring med dem så de blir svåra att ta. Å herregud, tänk om någon skulle sno ens djur! Jag skulle gå under av sorg! Hur får man tillbaka dem liksom?

Sen har vi resten också, att bli bestulen på alla verktyg, gräsklippare, fyrhjuling, transport, allt det där som man sparat pengar till för att kunna köpa. Allt det vill en snyltare roffa åt sig..

Tjejerna älskar sin röda kompis ju
image

Nej, jag är fly förbannad just nu och som att det inte vore nog, så har jag fått nackspärr. Är så arg att jag till och med sover med en morakniv nära och behändigt. Här ska ingen få försöka smyga upp för vår knakade trapp och tro att de har någon slags makt.. för jag har en sylvass-makt på min sida och Micke har en på sin.

Ser ni vilken fantastisk plan jag tänkt ut? Det blir så när man ligger i sängen hela dagen med nackspärr och en sjuk huvudvärk. Att jag råkade förstöra min sängbordslampa och den i sin tur gjorde ett hack i golvet har eventuellt bidragit till denna krigsförklaring mot tjuvarna (som inte tjuvat något ännu).

Kossorna skulle nog tycka att det var mysigt att få umgås och titta på när vi gräver fina gropar i deras hage, som de sen kan hjälpa till att gräva igen sen… Hahaha!

Som sagt, jag har en livlig fantasi…