Nu börjar jag tröttna på riktigt, självklart så har Maali dragit av sig två skor idag! Det är båda på högersidan som rykt, rätt intressant ändå eftersom de brukar dra av sig skorna parallellt.

Om jag ser till alla småsår så misstänker jag att hon helt enkelt inte hinner med att lyfta innan den andra hoven sätts ner, sen har hon börjat jobba och ta i med kroppen på ett annat sätt så hon kanske är lite obalanserad?! De gasar på så in i bomben i vanliga hagen nu när den är mycket längre, alla springer ner till stallet på kvällen efter att få gått i sommarhagen några timmar. Får tänka lite extra på allt nu framöver, biotin och mineraler ätet de som vanligt. Idag har hon överrullningsskor som fungerat bra väldigt länge, men det kanske är läge att dra på galopp-skor igen eftersom de är lite lättare och smidigare. Jag tror att vi bytte från dem förut när broddperioden kom.

Jag hade ju tänkt att Micke skulle få visa mig det dom tränade på i lördags, men nu blir det lugnt eftersom hon ömmar lite.
image