Vi kommer att träna fredag och söndag denna vecka och som vanligt är det jag och Maali som är först ut vid 09. Min förhoppning med dessa två träningar är att få igång motivationen igen och att kunna följa upp fredagens eventuella frågetecken på söndagen. Tror att det kan bli väldigt roligt och att jag kanske kan få tillbaka lite självförtroende med hästeriet.

Måste även få skriva TACK för alla era otroligt fina kommentarer, jag ska svara på varenda en så fort jag kan. Det blev en känslostorm när jag läste dem och just när jag svarar på kommentarer så vill jag skriva genomtänkt och inte bara haffsa ner något opersonligt. Det är det som gjort att det tagit lite tid, jag blev så himla berörd och då bubblar tusen känslor upp i mig.

Jag har haft en riktigt dålig tid nu ett tag och då har jag hållit mig borta från telefonen så mycket som möjligt. Däremot så har jag börjat kolla på en riktigt bra serie; Empire.

Kort och gott handlar det om en familj som har ett skivbolag och vad som än händer, både bra och dåligt så ser dem ett sätt att tjäna pengar på det. Riktigt skönt driv som man får lite energi av.