Att en vattenkokare och en brödrost kan få tankarna att spinna iväg så radikalt att ett helt nytt kök uppenbarar sig är onekligen intressant. Ikväll kom jag äntligen på hur vi borde göra. Tänk er att bygga till en matplats på huset, en som är stor och luftig. Fönstren ska vara höga och skjutbara så man kan öppna upp rejält på sommaren, vilken dröm! Jag skulle vilja ha spisen vänd mot den nya delen och man ska kunna sitta på lite högre stolar och hålla den som lagar sällskap med en kall god öl.
I vår familj så är det jag som gillar öl så vem som får laga maten blir rätt lätt att lista ut… Hahaha!

Jag ska börja skissa lite idéer och sen får Micke sätta sig in i de tekniska bitarna.

Dagen har varit riktigt bra, var inne på kontoret i morse och var med på två möten, efter dem var jag rätt slut.
Vilade när vi kom hem och när Micke väcker mig och säger att klockan är tjugo i sju så trodde jag att det var dags att stiga upp och åka till jobbet… hade totalt missat att det var kväll, Hahaha!