Vi åt lunch innan föreläsningen började, blomkålsoppa med bacon och någon äppelgrej droppad på soppan. Efter det fick vi torsk med mos, rödbetor och skirat smör.. en citronklyfta med såklart. Riktigt gott var det och efter lunchen var jag slut av allas babbel, hade lätt kunnat åka hem… hahaha!

Stresshanteringsutbildningen var kanon, han som pratade var riktigt duktig och nu vill jag försöka få honom att hjälpa mig. Tror att det skulle kunna bli bra och att han skulle få in mig på rätt väg igen. Det var så mycket bra man fick lära sig idag, tyvärr är det för tillfället stopp i mitt huvud så jag kan inte skriva något konkret just nu.

Eftersom dagen blev lång och intensiv så ligger jag nu i sängen och ska försöka sova. Älskade Micke är ute hos tjejerna och fixar.

Jag har inte glömt era fina kommentarer, ska ta mig i kragen och svara på alla.