Backa några steg och checka av grunderna är vad vi kommer att göra på lördagens träning. Fast jag själv inte tränat intensivt med Maali det senaste året så har jag ändå lärt mig mer och fler saker har klarnat så nu har vi kommit till en punkt där det är dags att kolla över grunderna. Det ska bli skönt att gå in ännu mer på detaljerna och finslipa min hjälpgivning, för idag stämmer ingenting överens mot vad jag förväntar mig.

Jag har skyhöga krav och förväntningar på mig själv, det vet jag om. Nu har jag kommit till en punk där det blir problem just eftersom det tekniska tar över känslan och jag vill absolut inte träna häst på det viset, för mig är just känslan allt. Därför blir det stopp och check, vad kan vi egentligen och vad behöver vi öva mer på. En sak som poppar upp direkt i mitt huvud är att jag måste rida mer, jag måste få in hennes rörelser i min kropp och jag måste öva och återigen öva på att inte störa henne eller hennes balans. Vi måste helt enkelt ut och skritta massor.

Hösten är här och jag älskar att det är svalare ute, det känns som att min inspiration börjar komma tillbaks!