Hittade en massa bilder ikväll på ett forum (Saltvattensguiden) från tiden då jag hade sjöhästar. Jag har i största delen av mitt liv haft akvarium men nu har det hunnit gå 4 år utan, helt klart dags att skaffa sig ett igen. Även denna gång ska jag ha sjöhästar.

Japp, så får det bli! Om 1 år eller lite mer så ska det stå ett akvarium här hemma, måste bara bygga om huset lite så jag har plats för det. Sen kan det vara bra att ha Micke med i planen också, allt som är nischat kostar multum. Dock har jag ett ess i rockärmen… att ha saltvattensakvarium kräver oftast väldigt mycket teknik, alltså prylar med diverse jobbiga inställningar och sådant. Micke älskar teknik och att få fundera på märkliga saker, jag kommer att sälja in idéen så han blir jättesugen. Han kan kanske till och med få välja vilken skummare, pumpar och belysning vi ska ha. Hahaha… jag är så jäkla nöjd över mig själv just nu! Nu kanske ni anar hur det gick till när jag fick mina två Akhal-tekeer.

Här är bilder på raringarna jag hade, jösses så jag saknar dem alla!

H. reidi

H. barbouri

Man ska tydligen sova tillsammans, ser ni alla 5?

Dans

Jobbigt att försöka imponera på någon som bara vill leta mat. Honan är gul

Harold var så himla mysig, han fick bo i sumpen som är ett akvarium under huvudkaret och där man har all teknik. Varje gång man öppnade dörren så kom han springandes för att tigga mat, det gick ingen nöd på honom… hahaha!