Tiden går fort fast man har tråkigt, nä skämt åsido så har de senaste månaderna varit rätt tunga. Slutade med medicinen och blev katastrofalt dålig, provade två andra sorter som inte fungerade bra alls. Så nu är jag tillbaks på den första medicinen igen, ångesten och allt sådant är mycket bättre på denna men den stora nackdelen är tröttheten. Hellre trött än nattsvart i sinnet, fy f*n vad tungt det varit alltså.
Jag går fortfarande till psykologen i Stockholm som jag tyckte var så bra. Vi har haft ett rehab-möte med chefen och FK, dock kom de bara fram till att jag var för dålig för att arbeta och att min psykolog skulle skicka in en remiss till psykiatrin, det blir den tredje som skickas dit nu eftersom de inte verkar tycka att jag är nog dålig fast jag nu varit hemma i två år… förjäkligt! Hade jag fått rätt hjälp direkt så hade jag varit tillbaks i arbete sedan länge, det kom dom dock fram till på rehab-mötet.

Hästarna fick besök av tandläkaren härom dagen men det tänkte jag skriva lite mer om i ett annat inlägg. Just nu går de bara i hagen, vi har inte fått på snösulor och de får styltor. Var riktigt peppad för någon dag sedan och satt upp på Maali för att skritta lite på vägen, det blev en kort tur eftersom hon höll på att dra omkull när hon halkade.

Här är årets gran